1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kimseye Tahammülü Yok: Sen Mikrofonu Vekilimize Ver ya

Kimseye Tahammülü Yok: Sen Mikrofonu Vekilimize Ver ya

featured
Google'da Abone Ol service service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En basit insani görgü ve nezaket kurallarından uzak emretme ve buyurma uslubunu yurttaşlara sık sık kullandığı gözlemlenen Erdoğan, bu tahammülsüz ve hükmedici uslubunu burjuva siyasetçilere, kendi Bakanlarına ve bürokratlarına karşı dahi açık açık kullanıyor.

Erdoğan’ın sözkonusu tutumuna son örnek Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri Toplu Açılış Töreni’nde yaşandı.

Açılış sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan mikrofonun kimde olduğunu sordu. EPDK İkinci Başkanı Zekeriya Gökşenli, mikrofonun kendisinde olduğunu söyleyince Erdoğan, “Sen mikrofonu milletvekilimize ver, daha isabetli olur” diyerek, Gökşenli’nin konuşmasına izin vermedi.

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir