1. Haberler
  2. Güncel
  3. Okmeydanı’nda Halk Uyuşturucuya Karşı Nöbet Tutacak

Okmeydanı’nda Halk Uyuşturucuya Karşı Nöbet Tutacak

featured
Google'da Abone Ol service service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okmeydanı’nda halkın uzun süredir uyuşturucuya karşı yürüttüğü mücadele yapılan toplantıyla bir adım daha ilerletildi. Daha önce Okmeydanı halkının aldığı kararla 15 gün boyunca yapılan toplantı çalışmaları sonucunda halk toplantısı gerçekleştirildi. 16 Ağustos Pazar günü Mehmet Ayvalıtaş (Dikilitaş) parkında yapılan toplantıya takriben 150 kişi katıldı.

Mehmet Ayvalıtaş Parkı’nda yapılan halk toplantısında mahalleli uyuşturucu sorununa dair birçok öneri sundu. Sunulan önerilerden bir tanesi olan nöbet etkinliği oy birliğiyle kabul edildi. Kabul edilen öneri hep birlikte bir tarihe bağlanarak hayata geçirilecek. Yaklaşık yarım saat süren toplantı uyuşturucuya karşı tepki göstermek için 1 dakikalık alkışlı protestonun ardından ‘Uyuşturucuya ve her türlü yozlaşmaya karşı, gücümüz birliğimizdir‘ sözüyle sonlandırıldı.

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir