1. Haberler
  2. Hukuk-Adalet
  3. Şenyaşar Ailesi: Zalim Zulmüne Devam Ediyorsa Sonu Yakındır

Şenyaşar Ailesi: Zalim Zulmüne Devam Ediyorsa Sonu Yakındır

AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumasının ve yakınlarının işyerine saldırısında eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar'ın, aynı saldırıda yaralanan oğluyla birlikte Urfa Adliyesi önünde başlattığı eylem 43'üncü gününde. Aile, sosyal medya hesabından, Hz. Ali’nin 'Eğer zâlim ısrarla zulme devam ediyorsa, bil ki sonu yakındır' sözünü paylaştı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

URFA – Emine Şenyaşar ve saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde ‘adalet’ talebiyle başlattığı eylem 42 günü geride bıraktı.

Adliye binası önüne gelen aile, yere serdikleri sedir ve olay anına dair fotoğrafların yer aldığı ‘Adalet istiyoruz’ yazılı dövizlerle ‘nöbet eylemi’ni sürdürüyor.

‘EĞER ZALİM ZULME DEVAM EDİYORSA SONU YAKINDIR’

Şenyaşar ailesi, eylemlerine dair sosyal medya hesabından ise şöyle bir paylaşım yaptı:

“Ciğeri yanmış bir annenin adliye önünde gece-dinmeyen ağıtlarını Hz. Ali ne güzel dile getirmiş. ‘Eğer zâlim ısrarla zulme devam ediyorsa, bil ki sonu yakındır. Eğer mazlum da ısrarla direniyorsa, bil ki zafer yakındır.’ Adaletsizlik karşısında 43.günde direnmeye devam…”

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir