İçişleri Bakanlığı: 76 Kişi Türkiye’ye İade Edildi

İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda 8 ülkede yakalanan 29’u kırmızı bültenle, 47’si ulusal seviyede aranan toplam 76 kişinin Türkiye’ye iade edildiğini duyurdu. İadelerin büyük bölümü Gürcistan’dan gerçekleşti.

featured
Paylaş
İçişleri Bakanlığı: 76 Kişi Türkiye’ye İade Edildi Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--
Hız

ANKARA – Bakanlığın açıklamasına göre iade edilen kişilerden 61’i Gürcistan’dan, 4’er kişi Yunanistan ve Almanya’dan, 2’şer kişi Fransa ve ABD’den, birer kişi ise Birleşik Krallık, Sırbistan ve Azerbaycan’dan getirildi. Operasyonlar EGM İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Narkotik, Siber Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Terörle Mücadele birimleriyle ilgili ülkelerin kolluk kuvvetleri arasındaki iş birliğiyle yürütüldü.

Kırmızı bültenle aranan 29 kişi ve ulusal seviyede aranan 47 kişinin isimlerinin baş harfleri açıklamada yer aldı.

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir