1. Haberler
  2. Emek
  3. Direnişteki AdkoTurk ve Bel Karper İşçilerine Polis Saldırdı

Direnişteki AdkoTurk ve Bel Karper İşçilerine Polis Saldırdı

Tek Gıda-İş Sendikası'nda örgütlü AdkoTurk işçilerinin direnişinin 33. gününde yapmak istedikleri açıklamaya polis saldırdı.

featured
Google'da Abone Ol service service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL – Tek Gıda-İş Sendikası’nda örgütlü AdkoTurk ve Bel Karper işçilerine polis saldırdı. Direnişlerinde 33. gününde sendikalaştıkları için işten çıkarılan ve direnişe geçen AdkoTurk ve Bel Kalper işçileri Tekirdağ Valiliği önünde açıklama yapmak istedi. Valilik önünde “Bu işyerinde grev vardır” pankartı ile oturan işçiler “Vali buraya” sloganları attılar. Polisin saldırdığı işçiler “Vali gelmeden burayı terk etmeyeceğiz” dedi.

Açıklamaya saldıran polis aralarında DEV TEKSTİL üyelerinin de olduğu onlarca kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların karakolda tutulduğu belirtildi.

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir