1. Haberler
  2. Emek
  3. İnşaatta İş Cinayeti: İskeleden Düşen İnşaat İşçisi Yaşamını Yitirdi

İnşaatta İş Cinayeti: İskeleden Düşen İnşaat İşçisi Yaşamını Yitirdi

Malatya'da, inşaat iskelesinden düşen 41 yaşındaki inşaat işçisi Faruk Yılmaz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

featured
Google'da Abone Ol service service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MALATYA – Malatya’da çalıştığı inşaatta iskeleden düşen işçi Faruk Yılmaz (41), hayatını kaybetti.

Olay, öğleden sonra İkizce Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede yapılan inşaat çalışmasında kurulan iskelede dengesini kaybeden Faruk Yılmaz, 10 metre yükseklikten zemine düştü. Olayı gören işçilerin ihbarı ile bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yılmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(DHA)

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir