1. Haberler
  2. Gençlik
  3. Hacettepe Üniversitesi’nde Faşist Saldırı

Hacettepe Üniversitesi’nde Faşist Saldırı

Hacettepe Üniversitesinin Beytepe Kampüsü'nde afiş asan öğrencilere bir grup faşist saldırdı. Öğrenciler faşist saldırganları püskürtünce okula çevik kuvvet polisi girdi.

Google'da Abone Ol service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL – 23 Mayıs Cuma günü Beytepe Stadyumunda gerçekleştirilecek yürüyüşe ilişkin öğrenciler kampüse duyuru afişleri astı. Afişler faşist bir grup tarafından yırtıldı.

Afişlerin yırtılmasına tepki gösteren öğrenciler, faşist grubun önce sözlü tacizine, ardından saldırısına maruz kaldı. Muşta ile saldıran ülkücü güruh, öğrenciler tarafından püskürtüldü. Faşistler geri çekilirken araya özel güvenlikler girdi ve faşistler de onların arkasına sığındı.

Öte yandan öğrenciler Parlar Yurdu önünde toplanarak protestoya başladı, yaşanan saldırı girişimine “Faşizme karşı omuz omuza”, ”Hacettepe faşizme mezar olacak” sloganıyla tepki gösterdi.

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir