1. Haberler
  2. Emek
  3. HEBO Yapı’da Sendikaya Üye Olan 8 İşçi İşten Atıldı: Direniş Başladı

HEBO Yapı’da Sendikaya Üye Olan 8 İşçi İşten Atıldı: Direniş Başladı

Kocaeli'de HEBO Yapı'da işçilerin sendikalaşmasıyla 8 işçi işten atıldı. İşten atılan işçiler fabrika önünde direnişe başladı.

featured
service
0
Paylaş

KOCAELİ – Hekim Holding’e bağlı HEBO Yapı’da işçilerin sendikalaşmasıyla 8 işçi işten atıldı. İşten atılan işçiler fabrika önünde direnişe başladı.

Çayırova Şekerpınar’da prefabrik üretimi yapan HEBO Yapı’da Öz Çelik-İş çoğunluk tespitini aldı.

Sendikaya üye olan 8 işçinin işten çıkarılması üzerine Öz Çelik-İş üyesi işçiler direniş başlattı.

Evrensel’de yer alan habere göre; Avrupa ve Afrika bölgelerine üretim yapıldığını ifade eden işçiler, “70’e yakın işçi çalışıyor. İşçilerin çoğu 10 yılın üstünde çalışan işçiler. 3 bin 600 TL ücret alıyoruz. Hiçbir sosyal hakkımız yok. Sendikaya üye olduk ve haklarımız için mücadele ediyoruz. Sendikamızla birlikte kazanana kadar mücadele edeceğiz. Yarın çadırımız da kurulacak” dedi.

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Öğle Güncellemesi 5 Mart 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir