1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Barış Akadamisyeni Cenk Yiğiter’e Silahlı Saldırı

Barış Akadamisyeni Cenk Yiğiter’e Silahlı Saldırı

Barış Akademisyeni ve Avukat Cenk Yiğiter, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yiğiter, kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

featured

ANKARA – Silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin, Yiğiter’in sanal alışveriş sitesi sahibinden.com üzerinden satışa çıkardığı gitarı satın alma bahanesiyle evinin önüne gelerek dışarıya çağırdıkları ve burada saldırdıkları öğrenildi. 

Mezopotomya Haber Ajansı’ndan Ömer Güngör ve Can Erdoğan’ın haberine göre, Kızı ile kapıya çıkan Yiğiter, satın alma bahanesi ile gelen saldırganları göremeyince kendisi kapıda beklerken, kızı ise yolu bulamadığını iddia eden saldırganları bulmak için uzaklaştığı anda saldırı gerçekleşti. Yiğiter’in kalçasına isabet eden kurşun mesanesinden çıkarak vücudunun bir bölümüne ciddi hasar verdi. 

Sonrasında saldırganlar Yiğiter’e, “Bu seferlik alışveriş yapamadık ama bir sonraki şarkıyı beraber söyleyeceğiz” şeklinde tehdit mesajı gönderdi. 

Saldırı sonrası kan kaybeden Yiğiter, gözlem altında tutulmak için yoğun bakıma alındı. Yiğiter’in durumunun iyi olduğu belirtildi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!