1. Haberler
  2. Emek
  3. İşçi Servisi, Akaryakıt Tankerine Çarptı:  35 İşçi Yaralandı

İşçi Servisi, Akaryakıt Tankerine Çarptı:  35 İşçi Yaralandı

Kütahya'da işçileri taşıyan servis otobüsü, akaryakıt tankerine arkadan çarptı. Kazada 35 işçi yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

featured
service
0
Paylaş

KÜTAHYA – Kütahya’da işçileri taşıyan servis otobüsü, akaryakıt tankerine arkadan çarptı. Kazada 35 işçi yaralandı.

Kaza, Kütahya-Eskişehir kara yolu otogar kavşağında meydana geldi. A.D. yönetimindeki işçi servis otobüsü, önünde giden İ.K. idaresindeki akaryakıt tankerine çarptı.

Kazada sürücü ile birlikte otobüste bulunan 35 işçi yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, yaralıları Kütahya Şehir Hastanesi ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.(DHA)

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Akşam Kapanışı 10 Mart 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir