1. Haberler
  2. Kadın
  3. Emekli Başçavuş, Eşini Öldürmek için Gittiği Binada Bir Kadını Katletti

Emekli Başçavuş, Eşini Öldürmek için Gittiği Binada Bir Kadını Katletti

Kayseri'de boşanma aşamasında olduğu Y.Ş.'yi öldürmek için yaşadığı eve giden emekli başçavuş İlhan Ş., binada karşılaşıp tartıştığı apartman görevlisinin eşi Melek Gül'ü öldürdü.

featured
service
0
Paylaş

KAYSERİ – Melikgazi ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Y.Ş.’yi öldürmek için yaşadığı eve giden emekli başçavuş İlhan Ş. (51), binada karşılaşıp, tartıştığı apartman görevlisinin eşi Melek Gül’ü (36) öldürdü.

Olay, saat 10.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi Eser Sokak’taki 14 katlı binada meydana geldi. Emekli başçavuş İlhan Ş., iddiaya göre ayrı yaşadığı boşanma aşamasında olduğu Y.Ş.’yi öldürmek için yaşadığı eve gitti. Y.Ş. kapıyı açmadı. 

İlhan Ş., daha sonra binada karşılaştığı apartman görevlisinin eşi Melek Gül ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. İlhan Ş., yanındaki bıçakla Melek Gül’ü yaralayıp, kaçtı. 

İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 çocuk annesi Melek Gül, hastaneye kaldırıldı. Melek Gül, burada kurtarılamadı. 

Kaçan İlhan Ş. yakalanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Akşam Kapanışı 27 Mart 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

DEV-KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir