1. Haberler
  2. Emek
  3. Bakım Yaptığı Otobüsün Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti

Bakım Yaptığı Otobüsün Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti

Dün Kayseri'de tamir ettiği otobüsün krikodan kayıp üzerine düşmesi sonucu yaralanan Cihan Altıntaş (31), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

featured
0
Paylaş

KAYSERİ – Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen iş cinayetinde, bir tamircinin hayatını kaybetti. Anbar Mahallesi Altınok Caddesi’nde bulunan bir rot balans servisinde çalışan 31 yaşındaki Cihan Altıntaş, bakımını üstlendiği yolcu otobüsünün altında kalarak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, dün (26 Ocak 2026) meydana geldi. Servis sahibi de olan Cihan Altıntaş, gelen yolcu otobüsünü kaldırmak için kriko (veya lift) kullandı. Ancak kriko kayması veya lift arızası sonucu otobüs birden aşağı indi ve tamircinin üzerine düştü. Arkadaşlarının durumu fark edip yaptığı ihbar üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otobüsün altından çıkarılan Altıntaş, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Sabah Bülteni 26 Ocak 2026 sabah Haber Bülteni
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.