1. Haberler
  2. Emek
  3. Ataşehir’de 4 Katlı İş Yerinde Yangın

Ataşehir’de 4 Katlı İş Yerinde Yangın

İstanbul Ataşehir'de 31 Ocak'ta 4 katlı bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle can kaybı yaşanmadan söndürüldü; inceleme sürüyor.

featured
service
0
Paylaş

İSTANBUL – İstanbul’un Ataşehir ilçesinde, bugün (31 Ocak 2026) öğle saatlerinde Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir iş yerinde çıkan yangın, kısa sürede büyük paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, hızla yayıldı ve yoğun dumanla birlikte bölgeyi sardı.

Yangın, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki binada meydana geldi. Bazı kaynaklara göre olay, Ferhatpaşa Mahallesi 23. Sokak’ta bulunan oto yedek parça dükkanının yer aldığı yapıda saat 13.15 civarında başladı. Alevler kısa sürede binanın üst katlarına ve çatıya sıçradı, hatta bazı bölümlerde çökmeler yaşandığı belirtildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çevre ilçelerden de destek alan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yoğun bir çalışma sonucu yangını kontrol altına aldı ve tamamen söndürdü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı, binanın tahliye edildiği ve yakındaki bazı işletmelerin (bir otel dahil) önlem amaçlı boşaltıldığı kaydedildi. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemezken, inceleme sürüyor.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri de yönlendirildi. Bölgede trafik ve vatandaş hareketliliği kısa süreliğine etkilendi. Yetkililer, yangının söndürülmesiyle birlikte hasar tespit çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Akşam Kapanışı 31 Ocak 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.