1. Haberler
  2. Gençlik
  3. Çocuk
  4. 2 Çocuk İşçi Boğularak Hayatını Kaybetti

2 Çocuk İşçi Boğularak Hayatını Kaybetti

Eskişehir'de mevsimlik tarım işçisi 16 yaşındaki Mehmet Işık ve 17 yaşındaki Mehmet Yardımcı, sıcak havadan serinlemek için girdikleri Sakarya Nehri'nde boğularak hayatlarını kaybetti.

featured

ESKİŞEHİR – Eskişehir’de mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan 16 yaşındaki Mehmet Işık ile 17 yaşındaki Mehmet Yardımcı, sıcak havadan bunalarak serinlemek amacıyla girdikleri Sakarya Nehri’nde boğularak yaşamlarını yitirdi.

Mardin’den Eskişehir’e aileleriyle birlikte mevsimlik tarım işçisi olarak gelen 16 yaşındaki Mehmet Işık ve 17 yaşındaki Mehmet Yardımcı, Sakarya Nehri’nde hayatlarını kaybetti.

Tarlada çalıştıkları sırada aşırı sıcak nedeniyle serinlemek için nehre giren çocuk işçiler, kısa bir süre sonra suda kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine acil durum ekipleri yönlendirildi.

Ekipler, önce Mehmet Yardımcı’nın, ardından da Mehmet Işık’ın cansız bedenine ulaştı.

Cenazeler, gerekli incelemelerin ardından hastane morguna gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
https://devrimcidusun.org/wp-content/uploads/2021/04/1.png
Giriş Yap

Devrimci Düşün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.